Build Your Own Cross
why be a carpenter
and build your own cross
when Walmart
can do it for you
selling mass produced
2' tall
wooden crosses
with glued plastic flowers
to hammer into dirt
at roadsides
for accident victims
why be a carpenter
why build your own cross
when Walmart can do it for you
Submited by
Wednesday, May 4, 2011 - 13:45
Poesia :
- Login to post comments
- 1501 reads
Add comment